Nou convocades per Espanya per un amistós amb el Brasil

Nou convocades per Espanya per un amistós amb el Brasil

Andressa Alves també hi participarà amb la canarinha, mentre que Line Røddik es concentrarà amb Dinamarca la setmana que ve
Sandra Paños, Marta Torrejón, Leila Ouahabi, Alexia Putellas, Jenni Hermoso, Olga García, Vicky Losada, Mariona Caldentey i Bárbara Latorre han estat convocades per Espanya per disputar l’amistós contra el Brasil d’Andressa Alves, el 10 de juny, a Fuenlabrada. Novament, el Barça Femení és l’equip que més jugadores aporta al conjunt dirigit per Jorge Vilda.

Les internacionals amb la selecció espanyola estan citades del 7 a l’11 de juny a Madrid. El Brasil, per la seva banda disputarà dos amistosos –el segon davant d’Islàndia- durant la seva concentració, entre els dies 8 i 14. D’altra banda, Line Røddik Hansen s’incorporarà a una estada del combinat danès a Brondby del 5 al 8 de juny.

Aquesta aturada per compromisos internacionals es produirà entremig de les dues fases de la Copa del Rey. Cal recordar que els quarts de final tindran lloc el proper cap de setmana –amb el Barça enfrontant-se a la Reial Societat- i que les semifinals i la final es jugaran, a partit únic, el 16 i el 18 de juny respectivament.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut