La Junta decideix no recórrer davant el Tribunal Suprem l’Acció de Responsabilitat

La Junta decideix no recórrer davant el Tribunal Suprem l’Acció de Responsabilitat

El president Bartomeu ha assegurat que vol donar per tancada aquesta carpeta i “centrar tots els esforços en els reptes que com a Club tenim per endavant a nivell esportiu i de gestió”

Josep Maria Bartomeu ha anunciat que la Junta Directiva no recorrerà davant el Tribunal Suprem l’Acció de Responsabilitat. El president, que també ha anunciat que Ernesto Valverde serà el nou entrenador del FC Barcelona, ha assegurat que vol donar per tancada aquesta carpeta i “centrar tots els esforços en els reptes que com a Club tenim per endavant, tant a nivell esportiu com de gestió”.

Ha seguit així: “La sentència desestima el recurs del Club i el recurs dels exdirectius. Malauradament la sentència confirma que el mandat del 2003 al 2010 va acabar amb pèrdues. Pèrdues que estan perfectament acreditades i identificades”. Bartomeu ha recordat que “mai aniríem en contra dels directius ni de les seves famílies”.

“Volíem una resolució que fixés els criteris per determinar en un futur la quantificació de beneficis i pèrdues d’una Junta Directiva en el seu mandat per garantir la sostenibilitat econòmica del Club”, ha declarat. Amb tot, aposta per treure conclusions positives de tot aquest procés: “Espero que aquest procés hagi servit per conscienciar a tothom de la responsabilitat econòmica que tenim els directius quan gestionem el Club, perquè el Barça no es pot permetre perdre diners, i si es perden, els hem d’assumir els directius amb el nostre patrimoni”.

“El Barça no és part del procés judicial obert contra Rosell”

Abans de finalitzar la roda de premsa, Bartomeu ha fet un apunt sobre la causa judicial oberta contra l’expresident Sandro Rosell. En aquest sentit, ha recordat que “el Barça no és part d’aquest procés judicial” i ha afirmat que “si en la causa judicial es resol que l’expresident Rosell es va beneficiar econòmicament del Club mentre era president, fet que no crec en absolut, actuarem en conseqüència, en defensa dels interessos del Club, com hem fet en el passat recent i com farem en el futur. Per responsabilitat, i per complir amb el nostre deure ètic, estatutari i legal”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut