Dos precedents per a l’optimisme

Dos precedents per a l’optimisme

El Barça ja sap què és superar una eliminatòria al millor de tres després de perdre el primer punt

Dissabte passat el Barça només va perdre una batalla a Múrcia. L’equip està mentalitzat per remuntar l’eliminatòria i plantar-se a la gran final. Això sí, la victòria el proper dimecres al Palau resulta imprescindible per tal de forçar el tercer i definitiu partit que es disputaria dissabte que ve a Múrcia.

Hi ha dos precedents que inviten a l’optimisme. El Barça ha aixecat un 1-0 en contra en dues ocasions en eliminatòries al millor de 3 partits. La primera va ser a les semifinals de la temporada 2012/13 contra Segovia. El Barça va caure derrotat en el primer partit per 5-4 i va remuntar al Palau amb dues contundents victòries per 7-2 i 5-0 per plantar-se a la final i acabar guanyant el títol en una èpica final contra ElPozo. I la segona, va ser en els quarts de final de la temporada 2014/15 contra Ribera Navarra. El Barça va perdre el primer partit per 4-3 a Tudela, i va guanyar els dos següents al Palau per 7-2 i 4-3. Curiosament, dos dels actuals jugadors del primer equip, Joselito i Roger, jugaven al Ribera Navarra aquella temporada com a cedits i van ‘patir’ les conseqüències de la remuntada blaugrana en primera persona.

Aquesta vegada, però, la diferència és que l’equip blaugrana tindrà el factor pista en contra. Però el Barça també té experiència en guanyar punts decisius a Múrcia. L’equip blaugrana va guanyar el 5è partit de la final de la temporada 2011/12 per 3-6 amb un doble penal decisiu transformat per Sergio Lozano.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut