El trident, a dues dianes de les 100 aquesta temporada

El trident, a dues dianes de les 100 aquesta temporada

L’espectacular davantera formada per Leo Messi, Luis Suárez i Neymar Jr suma ja un total de 98 gols aquesta temporada, i es troba a només dues dianes d’arribar a la brutal xifra de 100 gols en totes les competicions

El trident continua batent rècords. L’arrasadora davantera formada per Leo Messi, Luis Suárez i Neymar Jr ja suma 98 gols aquesta temporada, comptant totes les competicions, i es troba a tan sols dues dianes d’arribar a l’espectacular xifra dels 100. L’argentí –que recentment va arribar als 500 gols com a blaugrana– és qui més ha contribuït a aquests registres, i ha anotat exactament la meitat d’aquests gols: 49. L’altra meitat se la reparteixen entre els altres dos cracs culers: 34 gols el ‘9’ uruguaià i 15 per al brasiler.

Aquests 49 gols de Leo Messi –anotats en 48 partits– es reparteixen de la manera següent: 33 a la Lliga (que li permeten liderar la classificació tant del Pitxitxi com de la Bota d'Or), 11 a la Lliga de Campions, 4 a la Copa del Rei i 1 a la Supercopa d’Espanya. Pel que fa a Luis Suárez (34 gols en 48 partits), es divideixen en 26 a la Lliga, quatre a la Copa del Rei, tres a la Champions i un a la Supercopa d'Espanya. Finalment, Neymar Jr (15 dianes en 41 intervencions) reparteix els seus gols amb nou a la Lliga, quatre a la Lliga de Campions i dos a la Copa del Rei.

Leo Messi suma 49 gols, Luis Suárez 34 i Neymar Jr 15 en totes les competicions

Tot i així, el trident blaugrana encara té per davant els registres de les dues campanyes anteriors. La primera temporada en què van jugar junts (2014-15), els tres tenors culers van anotar 122 gols (Messi 58 dianes, Neymar Jr 39 i Suárez 25). El curs passat, la millor davantera del món va trencar tots els registres i va anotar l’espectacular xifra de 131 gols (Suárez 59, Messi 41 i Neymar Jr 31).

A més, amb els 98 gols de la present temporada, l’’MSN’ continua sent el trident més golejador d’Europa, seguit del trident del PSG amb 75 gols i el del Mònaco amb 68, amb què es completa el podi de tridents més golejadors. 

El trident, líder també en assistències

Els cracs culers no només destaquen pels seus registres golejadors, sinó també en el fet que són tres dels màxims assistents del continent. Neymar Jr ha repartit un total de 19 assistències de gol en totes les competicions, més que qualsevol altre jugador de la Lliga. A més, el brasiler és el segon màxim assistent de les principals Lligues Europees, només superat per Eriksen (Tottenham), amb 20.

Empatat en la segona posició amb Neymar hi trobem Dembélé (Dortmund), seguit de Ribéry (Bayern de Munic) amb 16 assistències. Tot seguit, apareixen dos culers més per tancar el Top 5: Leo Messi (15) i Luis Suárez, també amb 15 passades de gol a totes les competicions. En definitiva, 49 assistències del trident aquesta temporada, que, sumat als 98 gols, reflecteixen uns registres absolutament estratosfèrics, a falta, encara, de 4 partits per finalitzar la temporada. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut