El FC Barcelona i el Vila-real: el millor atac contra la segona millor defensa

El FC Barcelona i el Vila-real: el millor atac contra la segona millor defensa

Els blaugranes, amb 104 gols marcats, i els groguets, amb 28 encaixats, posaran a prova les seves forces aquest dissabte al Camp Nou, en la jornada 36 de la Lliga

Duel d’altura el que es disputarà aquest dissabte al Camp Nou. El FC Barcelona de Luis Enrique Martínez rebrà aquest dissabte el Vila-real, un equip que lluita per mantenir la seva plaça d'Europa League. Actualment, els homes de Fran Escribá ocupen la cinquena posició, amb 63 punts, però com que tenen molt a prop el setè classificat, la Reial Societat, saben que sumar al Camp Nou a falta de tres jornades per al final pot ser important.

Per fer-ho, els de Castelló hauran d’intentar eixugar el potencial ofensiu d’un equip blaugrana que és el màxim golejador d’aquesta edició de la Lliga, amb 104 gols. De fet, els de Luis Enrique tenen un balanç força superior al segon classificat en aquest aspecte, el Reial Madrid (92), pràcticament li treu 40 gols de diferència al tercer, l’Atlètic de Madrid (65), i duplica els números del mateix Vila-real (52).

EQUIP Barça Madrid  At. Madrid Sevilla R. Societat
GOLS 104 92 65 62 54

Contundència defensiva

Això sí, les armes defensives del Vila-real estan demostrant durant tota la temporada ser eficaces. Perquè els groguets són el segon equip menys golejat de la competició –per darrere de l’Atlètic de Madrid (25)-, ja que només han rebut 28 gols en 35 jornades disputades: 15 els ha rebut Asenjo, abans de lesionar-se, i 13 els ha encaixat Andrés Fernández.

El Barça, però, el segueix de ben a prop, ja que és el tercer classificat en aquest aspecte amb 33 gols encaixats en 35 jornades. Marc-André Ter Stegen, a més, amb un coeficient de 0,88, és el Zamora de la Lliga, amb 29 gols en 33 partits.

EQUIP At. Madrid Vila-real  Barça  Athletic Club Madrid
GOLS REBUTS 25 28 33 38 39
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut