“La pressió que hem fet en primera línea ha estat clau”

“La pressió que hem fet en primera línea ha estat clau”

El tècnic blaugrana destaca que la defensa pressionant en primera línia ha permès als blaugranes “fer un partit molt complet”

Luis Enrique ha destacat el gran partit del Barça davant el Vila-real (4-1), i ha afirmat: “Si no haguéssim defensat com ho hem fet ens hauria costat molt més, perquè el Vila-real és un gran equip que també busca la pilota. La pressió ha estat clau”. “A la segona meitat s’ha notat més la diferència a favor nostre, perquè el rival ha notat el desgast d’anar per darrere de la pilota tota l’estona”, ha afegit el tècnic blaugrana.

El tècnic blaugrana s’ha mostrat satisfet dels seus homes en tots els aspectes: “Hem fet un partit molt complet amb pilota i en tots els detalls. És un gran resultat contra un bon rival que està fent una gran temporada i ha obtingut bons resultats”.

Preguntat per la gran exhibició d’habilitats que ha ofert aquest dissabte Neymar Jr al terreny de joc, l’entrenador blaugrana ha assegurat que el crac brasiler “té una interpretació del futbol diferent, veure’l és un plaer per a qualsevol aficionat al futbol”. També s’ha referit al trident, que amb els quatre gols d’avui ha superat el centenar de gols entre totes les competicions, com a “referent i un dels millors del món”.

Finalment, Luis Enrique també s’ha referit als 90.463 espectadors que han suposat la segona millor entrada en Lliga al Camp Nou: “Això significa que estem fent les coses bé i reforça el nostre treball. Sempre tenim ganes d’oferir quelcom diferent per tal que l’afició es diverteixi”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut