Tifo i ovació dedicats a Luis Enrique

Tifo i ovació dedicats a Luis Enrique

El Barça-Eibar ha estat l’últim partit al Camp Nou del tècnic blaugrana, entrenador del primer equip les últimes tres temporades

Luis Enrique ha estat un dels protagonistes de l’últim partit de Lliga. Abans del Barça-Eibar s’ha desplegat un tifo a la grada lateral del Camp Nou en reconeixement al tècnic asturià, que ha estat ovacionat. L’entrenador del primer equip les últimes tres temporades ha viscut aquest diumenge el seu últim compromís assegut a la banqueta del Camp Nou.

En tot aquest temps el primer equip ha aixecat vuit títols sota les seves ordres: dues Lligues, dues Copes del Rei, una Lliga de Campions, un Mundial de Clubs, una Supercopa d’Europa i una Supercopa d’Espanya.

D’altra banda, a l’esplanada de Tribuna s’ha habilitat un mural en què els assistents al partit han pogut deixar els seus missatges d’agraïment cap a Luis Enrique.

Reconeixement a Xavi Llorens

A la Llotja President Suñol també s’ha fet un reconeixement a un altre tècnic que deixarà les seves funcions a final de curs, l’entrenador del Barça Femení, Xavi Llorens. El president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident esportiu Jordi Mestre li han fet entrega d’una placa en homenatge a la seva tasca al capdavant de l’equip, el qual ha dirigit les darreres onze temporades, amb un palmarès de quatre Lligues i tres Copes de la Reina, competició que encara podria tornar a guanyar en el que queda de temporada. A diferència de Luis Enrique, però, Xavi Llorens continuarà vinculat al Club i treballant a la Ciutat Esportiva.

Entre els convidats a la Llotja avui també ha destacat la presència de Seydou Keita, que ha vingut acompanyat del seu fill.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut