Els comptes de Messi per ser Bota d’Or

Els comptes de Messi per ser Bota d’Or

L’argentí, amb 35 gols a la Lliga, avantatja en quatre dianes el seu màxim perseguidor, l’holandès de l’Sporting Clube Bas Dost, quan falta una jornada per al final de les dues competicions

Queda una jornada per al final de la Lliga i l’argentí Leo Messi és a punt de substituir Luis Suárez com a actual Bota d’Or. La classificació en aquest punt de la competició li és favorable, ja que el ‘10’ blaugrana suma 35 gols a la Lliga, i això representa un total de 70 punts. Uns números que fan que, ara mateix, l’únic que pot separar Messi de la seva quarta Bota d’Or sigui el futbolista de l’Sporting Clube de Portugal Bas Dost. Perquè, quan també falta unajornada per al final de la Primeira Liga, l’holandès acumula un total de 31 gols i 62 punts.

En aquest tram final, el FC Barcelona ha de rebre la visita de l’Eibar. Per la seva part, l’Sporting rep el Chaves (10è). Fins al final, però, també s’haurà de tenir un ull posat sobre la Bundesliga alemanya, ja que en tercer  i quart lloc hi apareixen el polonès del Bayern de Munic Robert Lewandowski (30) i el gabonès del Borussia Dortmund Pierre-Emerick Aubameyang (29) quan també resta una jornada per al final.

Suárez lluita per entrar en el podi

Un altre dels futbolistes que ocupa les primeres places dels màxims golejadors de les lligues europees és Luis Suárez. L’uruguaià acumula 28 gols a la Lliga, dos menys que Lewandowski i a un d'Aubameyang, i fins al final intentarà colar-se entre els tres primers màxims realitzadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut