Luis Enrique: “És un partit de dificultat màxima”

Luis Enrique: “És un partit de dificultat màxima”

El tècnic blaugrana ha assegurat que el Las Palmas és “un dels conjunts de Primera Divisió que millor juguen a futbol”, però creu que l’equip “està preparat per superar totes les dificultats”

El FC Barcelona es veurà les cares aquest diumenge contra el Las Palmas (20h, Movistar Partidazo) en la penúltima jornada de Lliga. Un partit que, segons Luis Enrique, “és de màxima dificultat”, ja que s’enfrontarà a “un dels equips de Primera Divisió que millor juguen a futbol, a més de fer una temporada molt bona”. Així ho ha indicat en la roda de premsa prèvia, especialment després de recordar que en el partit de la primera volta -i tot i la golejada final (5-0)- els culers ja van necessitar ser molt “eficaços” per endur-se els tres punts. Tot i això, l’asturià ha expressat un cop més la seva confiança en l’equip: “La plantilla està preparada per superar totes les dificultats”.

Així doncs, Luis Enrique ha valorat els perills del conjunt canari -“a casa és un equip molt perillós, ja que té una idea col·lectiva inculcada pel seu entrenador”-, a més de destacar que els locals poden generar ocasions a través de les “individualitats”.

Falten dues jornades, i la victòria contra el Las Palmas serà clau per continuar immersos en la lluita pel títol. Preguntat per les opcions del Barça, l’asturià ha assegurat que “l’ànim dels jugadors, del cos tècnic i del Club és el de guanyar els dos títols”. I, per intentar assolir aquest primer triomf, el tècnic ha assegurat que “farem servir el sistema que ens doni més avantatges, ja que nosaltres no decidim en funció del sistema del rival”. “Els jugadors estan preparats i capacitats per solucionar les situacions. És un repte bonic per veure com ens adaptem a les complicacions”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut