Gran èxit del congrés de medicina i ciències del futbol que l’any que ve tornarà al Camp Nou

Gran èxit del congrés de medicina i ciències del futbol que l’any que ve tornarà al Camp Nou

La XXVI International Conference on Sports Rehabilitation and Traumatology ha finalitzat avui amb un balanç molt satisfactori de 2.500 participants de 91 països que han pogut assistir a 200 conferències

El Camp Nou tornarà a reunir l’any que ve els millors especialistes del món de la medicina i les ciències del futbol, després de l’èxit de la XXVI International Conference on Sports Rehabilitation and Traumatology, que s’ha celebrat durant aquest cap de setmana a les instal·lacions blaugrana. El principal organitzador d’aquest congrés de referència mundial, Isokinetic Medical Group, ha decidit repetir l’experiència i descartar altres seus que en anys anteriors han acollit aquesta trobada, com Londres o Milà. Barcelona, i en concret les instal·lacions del Club, amb un marc incomparable com la Tribuna del mateix Camp Nou, que ha concentrat les conferències més importants, han confirmat totes les expectatives.

Durant aquests dies, els 2.500 delegats acreditats de 91 països han pogut gaudir de prop de 200 conferències amb el fil conductor del futur de la medicina del futbol, on els millors especialistes han intercanviat coneixements i debatut sobre temes d’aquest àmbit, i del camp de la traumatologia i la rehabilitació, des de la prevenció fins a la medicina regenerativa i les últimes innovacions en biomecànica i neurociència.

Les instal·lacions blaugrana han acollit el congrés en quatre escenaris diferents on s’han celebrat les diferents ponències, i l’esplanada del Camp Nou també ha acollit un village amb zones d’oci, restauració i carpes, on s’han celebrat presentacions dels patrocinadors i workshops de 60 empreses mèdiques col·laboradores.

El congrés també ha servit per donar a conèixer el Barça Innovation Hub (BiHub), el projecte estratègic del Club que té com un dels seus pilars l’intercanvi de coneixement, com el que s’ha fet durant aquest congrés científic al voltant de l’esport. Cal recordar que el BiHub vol convertir-se en el centre de coneixement, recerca i innovació més important del món en la indústria de l’esport.

MuscleTech celebrarà la 10a trobada a l’octubre

En el marc d’aquest congrés també s’ha celebrat la 9a Trobada MuscleTech Network, que organitza el FC Barcelona amb la Fundació Leitat, per intercanviar i debatre sobre les últimes tendències i innovacions en el camp de les lesions del múscul i el tendó, que són les més habituals en el futbol. La propera edició d’aquest workshop, que ja serà la desena, tornarà a celebrar-se a l’octubre del 2018, independentment del congrés mèdic que tornarà a acollir el Camp Nou a finals de maig del proper any.

Declaracions del Dr. Jordi Monés, comissionat de Barça Innovation Hub:

“Per al FC Barcelona és un orgull haver pogut coorganitzar aquest congrés a casa nostra, juntament amb Isokinetic Medical Group, amb la vocació de generar coneixement i compartir-lo, que és un dels objectius que tenim a Barça Innovation Hub. Ha estat un èxit organitzatiu, de participació i pel nivell científic dels ponents que han passat aquests dies pel Camp Nou. Això ens ha permès compartir experiències aplicades al món de l’esport, conèixer les noves tendències i fer molts contactes amb experts d’arreu del món, que ja esperem poder tornar a trobar l’any vinent en la 27a edició del congrés que tornarem a celebrar a les nostres instal·lacions”.

Declaracions de Stephano della Villa, president d’Isokinetic Medical Group:

“L’any que ve repetirem aquesta conferència, aquí, al Camp Nou, i versarà sobre els resultats en la medicina esportiva. Avui parlem del futur perquè puguem somiar, i en un any poder demostrar que som capaços de realitzar el nostre somni”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut