El Barça es convertirà en el primer club europeu a tenir un equip a la lliga professional nord-americana de futbol femení

El Barça es convertirà en el primer club europeu a tenir un equip a la lliga professional nord-americana de futbol femení

La Junta Directiva ha aprovat avui un pla de desenvolupament del futbol femení als Estats Units, en el marc de la National Women Soccer League (NWSL)

La Junta Directiva del FC Barcelona s’ha reunit avui en sessió ordinària a les dependències del Museu AGBAR de les Aigües, a Cornellà de Llobregat. En el marc de les reunions itinerants que la Junta Directiva duu a terme periòdicament, el Club vol reconèixer la tasca de les institucions i les entitats arrelades al país, com és el cas d’Aigües de Barcelona, que aquest any 2017 celebra el seu 150è aniversari.

Aigües de Barcelona és l’entitat col·laboradora dels FC Barcelona Photo Awards, i el 20 de juny el Museu AGBAR de les Aigües també acollirà el lliurament dels premis de la primera edició als guanyadors i la inauguració de l’exposició de les obres finalistes del certamen. 

El Club agraeix públicament l’acollida dispensada per Aigües de Barcelona per a l’organització de la reunió d’avui de la Junta Directiva, que ha tractat les qüestions següents: 

Projecte de la National Women Soccer League

La Junta Directiva ha aprovat avui un pla de desenvolupament del futbol femení als Estats Units, en el marc de la National Women Soccer League (NWSL). Aquest pla es basa en les propostes elaborades des de l’oficina de Nova York i des de l’àrea esportiva de l’Entitat amb l’objectiu de poder participar en aquesta lliga a partir de l’any 2018.

D’aquesta manera, el FC Barcelona fa un pas molt important en la seva estratègia de consolidar la seva condició de marca global i, alhora, de reforçar i eixamplar la seva aposta pel futbol femení. El FC Barcelona es convertiria en el primer club europeu a tenir un equip a la lliga professional nord-americana de futbol femení, i la seva presència ajudaria a dimensionar encara més aquesta competició i el coneixement del Barça i d’aquest esport als Estats Units.

Felicitació a l’equip d’handbol i d’hoquei patins

La Junta Directiva vol felicitar el Barça Lassa d’handbol per la consecució del títol de la Lliga Asobal, la setena consecutiva i la 24a de la secció, i la recent classificació per a la Final Four de la Champions League, que es disputarà el 3 de juny a Colònia. Fa extensiva la felicitació a l’equip d’hoquei patins, també pel títol de l’OK Lliga que va conquerir diumenge, el quart consecutiu i 28è de la secció. La Junta Directiva també vol manifestar el seu suport a l’equip de Ricard Muñoz, que aquest cap de setmana disputarà la Final Four de la Lliga Europea a Lleida.

Estatuts Modificació del Pla General Metropolità (Espai Barça)

La Junta Directiva també ha estat informada pel comissionat de l’Espai Barça, Jordi Moix, de l’estat de les converses amb la taula veïnal del districte de les Corts i amb els diferents grups municipals en relació amb la Modificació del Pla General Metropolità (MPGM) per a la reordenació urbanística dels terrenys de les Corts necessaris per desenvolupar el projecte de l’Espai Barça. El Club continua amb el seu objectiu d’aconseguir el màxim consens per impulsar-lo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut