Helvetia Anaitasuna – FC Barcelona Lassa: A un pas de tornar a fer una Lliga perfecta (22-28)

Helvetia Anaitasuna – FC Barcelona Lassa: A un pas de tornar a fer una Lliga perfecta (22-28)

Els de Xavi Pascual, amb un gran Gonzalo Pérez de Vargas –que ha acabat amb 23 aturades i ovacionat per l’afició local–, han assolit un nou triomf a la competició domèstica, el que en suma 120 en total

Tampoc no ha estat l’Helvetia Anaitasuna l’equip que ha pogut derrotar el FC Barcelona Lassa d’handbol a la Lliga Asobal (22-28). Ha costat, això sí, perquè els locals han jugat desinhibits i sense res prendre, però els de Xavi Pascual, amb un genial Gonzalo Pérez de Vargas, han mostrat contundència i s’han imposat en una nova jornada de la competició domèstica, la penúltima abans de poder tancar la Lliga contra el Bada Osca.

Tot i això, el Barça no ha segellat el triomf fins després del pas per vestidors. Ha començat bé, amb un 1-5 que ha reflectit la superioritat inicial (min 10), però un parcial de 2-0 ha reduït diferències i ha fet créixer un Anaitasuna que ha jugat sense pressió ni complexos. De fet, amb una defensa ben treballada, una gran jugada col·lectiva que ha finalitzat Etxeberria ha posat l’empat (8-8, min 19). Però les aturades de Gonzalo i la connexió que han tingut durant quatre minuts Lazarov (2) i Syprzak (1) han tornat a distanciar el Barça (8-11, min 23). Aquesta diferència ha marcat el pas pels vestidors, després d’un gol de Jallouz i una nova gran intervenció del porter blaugrana, que ha acabat amb un percentatge d’aturades per sobre del 50%.

Però els catalans, a poc a poc, han anat rotant i han desgastat un rival que tampoc no ha pogut frenar els de Xavi Pascual. El 10-15, després d’un gol d’N’Guessan, ha estat la primera gran renda (min 32), mentre que el 17-23 (min 17) ha posat la màxima del partit. Un avantatge ja definitiu, també en part gràcies al fet que Gonzalo ha continuat mantenint el ritme, per la qual cosa ha acabat ovacionat pel públic de la Catedral després del seu 55% d’aturades. Un autèntic recital per arrodonir la victòria número 120 de manera consecutiva a la Lliga Asobal. Un triomf que situa el Barça a només un de tornar a aconseguir fer un ple a la competició domèstica. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut