Neymar Jr: “Messi no és d’aquest planeta”

Neymar Jr: “Messi no és d’aquest planeta”

L’astre brasiler assegura que el trident està fent història, molts gols i que junts estan guanyant moltes coses

Neymar Jr creu que Leo Messi no és d’aquest planeta. En una entrevista al programa La Liga World de BeIN el brasiler, amic del ‘10’ blaugrana i company d’equip des de fa quatre anys, no ha parat d’elogiar-lo: “Aprenc cada dia d’ell, com xuta, com cal estar atent durant el partit, per mi és tot un privilegi”.

Pel que fa al trident, l’’11’ blaugrana s’ha mostrat molt ferm i ha assegurat que ells tres faran història al futbol: “Junts estem fent molts gols, que és el més important, i estem guanyant moltes coses”. A més, ha declarat la bona relació que hi ha entre tots tres: “Som amics i sempre volem el millor per l’altre”.

També ha confessat la confiança que té en què el Barça es proclami campió de Lliga: “Hem de jugar ‘a full’ els partits que ens queden, sinó serà complicat”. “Hem d’estar concentrats en el que tenim i no pensar en el Madrid i estic segur que si fem el que ens toca, podem guanyar la Lliga”, ha afegit. El jugador, que porta 101 gols amb la samarreta blaugrana després de marcar davant el Vila-real al Camp Nou, ha admès que “no vull parar de fer gols”.

Neymar ha conclòs l’entrevista elogiant el qui ha estat el seu entrenador durant aquestes tres últimes temporades: “El comiat de Luis Enrique va ser una noticia trista, però li estic molt agraït pel treball que ha fet i li desitjo el millor, tant en la seva carrera com en la seva vida”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut