Wembley s’il·lumina de blaugrana

Wembley s’il·lumina de blaugrana

L’estadi londinenc celebra el seu desè aniversari després de la reobertura amb els colors dels 160 equips que han disputat un partit en aquest escenari durant aquest temps, on el FC Barcelona hi és present en la final de la Champions guanyada el 2011

Wembley sempre serà un estadi talismà i de bon record per al FC Barcelona. Sobretot, perquè en aquest imponent escenari el Barça va conquerir per primera vegada a la seva història la Copa d’Europa. Va ser la temporada 1992, i precisament enguany se celebren els 25 anys d’una fita històrica que va canviar el rumb barcelonista en una època daurada plena de títols. Aquest estadi també va ser l’escenari de la quarta Lliga de Campions del FC Barcelona el 2011.

Amb tot, aquest divendres Wembley compleix el seu desè aniversari després de la reobertura del 2007 després d’una gran remodelació. L’estadi ho ha volgut celebrar il·luminant-se durant la setmana prèvia amb els colors dels 160 equips que hi han disputat almenys un partit durant aquest període de temps. I el FC Barcelona, evidentment, no hi ha faltat, perquè la final del 2011 davant el Manchester United va ser antològica. Una final en què el Barça va aixecar al cel de Wembley la seva quarta Copa d’Europa de la història fent un futbol únic i inigualable. Els colors blaugrana han estat protagonistes d’una encesa per a la història. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut