FC Barcelona Lassa – Citylift Girona CH: Triomf per celebrar el títol de l’OK Lliga amb el Palau (4-1)

Els blaugranes s’imposen als gironins en el darrer partit d’aquest curs i l’últim de Ricard Muñoz al Palau Blaugrana

Amb una victòria treballada. Així ha acomiadat el Palau Blaugrana el tècnic Ricard Muñoz en el seu darrer partit com a tècnic blaugrana a casa. El Barça Lassa s’ha imposat a un lluitador Girona CH i, tot i avançar-se 2-0, ha vist com els rivals no abaixaven els braços. Tot i així, les dianes de Pau Bargalló, Lucas Ordoñez, Marc Gual i Matias Pascual han suposat la victòria per 4-1. Al final del matx els barcelonistes han rebut el títol de campions de l’OK Lliga.

Els primers minuts del duel han estat d’intercanvi de possessió entre barcelonins i gironins, però sense ocasions clares per a cap dels dos conjunts. La primera gran ocasió ha estat per als visitants, que han trobat la bona aturada de Sergi Fernández, que ha exhibit els seus reflexos. Seguidament seria el Barça Lassa el que tindria una gran oportunitat, però es trobaria amb la resposta de Llaverola.

El porter gironí no ha pogut evitar el primer gol dels blaugranes als 11 minuts, obra de Pau Bargalló. Amb el gol, els culers han passat a tenir les millors ocasions de gol davant el Girona CH, que buscava sortir al contracop. En una jugada dins l’àrea, Lucas Ordoñez ha situat el 2-0. Un resultat que no ha fer defallir l’intent dels gironins de cercar el primer gol de la nit, i han aprofitat un penal a favor per tal de retallar diferències. El Barça Lassa hauria pogut marxar al descans amb el 3-1 al marcador, però el pal i el porter visitant ho han evitat.

Insistència blaugrana

A la segona meitat els de Ricard Muñoz han disposat d’un penal a favor, però Pablo Álvarez ha vist com el porter del Girona aturava el seu llançament. Pau Bargalló ha tingut una clara ocasió per marcar el tercer, però novament el pal ha evitat la tercera diana blaugrana. Marc Gual no perdonaria en una gran acció de Lucas Ordoñez i culminaria amb una gran definició dins l’àrea (3-1). Pocs segons després, Matias Pascual veuria com novament Llaverola evitaria un nou gol barcelonista des del punt de penal.

Amb el duel gairebé sentenciat, el Barça Lassa ha vist el premi a la insistència i encara ha tingut temps per marcar el quart gol de la nit mitjançant Matías Pascual. El Girona hauria pogut maquillar el resultat amb un penal que ha aturat Sergi Fernández. En la següent jugada, ha estat el porter gironí qui ha aturat el llançament blaugrana en la desena falta del Barça Lassa.

D’aquesta manera, els de Ricard Muñoz tanquen amb un triomf la temporada al Palau en la penúltima jornada de l’OK Lliga d’aquest curs. Al final del matx, els blaugranes han rebut el títol de campions de Lliga i han pogut celebrar-ho amb l’afició.