El Camp Nou, guardonat com l'estadi més ben connectat del món al World Stadium Congress de Doha

El Camp Nou, guardonat com l'estadi més ben connectat del món al World Stadium Congress de Doha

El projecte del FC Barcelona ‘Estadi Connectat’ ha estat premiat a Doha en la categoria ‘Solució innovadora de l’any’

El FC Barcelona ha rebut el premi a la Solució innovadora de l’any pel seu projecte Estadi Connectat, que presentava les capacitats de la xarxa Wifi del Camp Nou com a eix central al World Stadium Congress de Doha, congrés que reuneix anualment líders de la indústria vinculada a estadis esportius, des de la vessant constructiva i de gestió fins a la generació d’una millor experiència per al visitant. Pau Vilanova, directiu del Club, va recollir el guardó durant la gala d’entrega dels World Stadium Congress Awards, en el marc del congrés que se celebra des de diumenge a Doha i que es clausurarà demà al vespre.

El projecte del FC Barcelona, guanyador dels premis, posa èmfasi en el desplegament de xarxa Wifi de màxima qualitat al Camp Nou, l’estadi més gran d’Europa i amb més de 50 anys d’història. Aquest repte tecnològic ha tingut uns resultats excel·lents i ha batut el rècord del pic d’amplada de banda de baixada, és a dir, la quantitat de contingut descarregat d’internet pels usuaris, durant el darrer Clàssic, amb 7,07Gbps, i ha doblat l’anterior marca establerta per la Super Bowl.

Des de la posada en marxa del Wifi gratuït al Camp Nou, s’hi han connectat més d’un milió de persones, amb una mitjana del 25% dels aficionats que vénen als partits. A més, la cobertura no és exclusiva de l’estadi, sinó que arriba a totes les instal·lacions blaugrana, incloent-hi el Palau, el Museu i totes les esplanades de les Corts. Per aconseguir-ho, el Club va instal·lar prop de 1.500 antenes de la mà del seu partner de Wifi, Telefònica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut