Gerard Piqué: “Luis Enrique es mereix un bon final”

Gerard Piqué: “Luis Enrique es mereix un bon final”

“L’Alabès és l’equip revelació de la temporada i haurem de superar la seva il·lusió històrica d’aconseguir un títol a nivell tàctic i tècnic”, afirma el central blaugrana

El Barça afronta aquest dissabte al Vicente Calderón l’últim partit de la temporada. Serà la final de la Copa del Rei davant l’Alabès, qui serà l’últim escull per intentar aixecar la tercera Copa consecutiva (21.30 hores, TV3 i Telecinco). “L’Alabès és l’equip revelació de la temporada, tenen una oportunitat única i històrica d’aconseguir un títol i hem d’igualar la seva passió i superar-los a nivell tàctic i tècnic”. “Serà difícil i esperem fer-ho bé per portar el partit el nostre terreny”. Són paraules de Gerard Piqué en la roda de premsa prèvia d’un duel que serà l’últim de Luis Enrique a la banqueta del FC Barcelona: “Luis Enrique es mereix un bon final. Ha estat un grandíssim entrenador i un dels millors entrenadors de la història”. “Es donarà la oportunitat per fer-ho i esperem aconseguir-ho”, ha afirmat.

"Luis Enrique ha conquistat tot el vestidor. Han estat tres anys magnífics"

Qüestionat pel llegat de Luis Enrique a la banqueta blaugrana que podrien ser nou títols de 14 possibles si es guanya la Copa, el ‘3’ del Barça ha assegurat que tot i que “és més fàcil quedar-se amb els títols aconseguits, és millor quedar-se amb la seva forma de ser  perquè ha estat capaç de conquistar tot el vestidor”. I ha afegit: “Han estat tres anys magnífics”.

Sobre l’Alabès, Piqué ha asseverat que el Barça “haurà de tenir el control perquè es replegaran al darrere i haurem d’estar atents al seu contracop”. El central blaugrana s’ha referit també a les baixes que tindrà l’equip per sanció, com les de Suárez i Sergi Roberto, i ha assegurat que “l’equip té baixes importants però som un gran equip i tenim jugadors suficients per suplir-les”. I ha finalitzat parlant d’Umtiti, de qui ha dit que “té una gran qualitat tècnica, molt complert en línies generals, que té molt seny i que ha aterrat molt bé al Barça en el seu primer any, una condició molt important per triomfar al Club”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut