L’Espai d’Animació, al detall

L’Espai d’Animació, al detall

Aquí trobaràs tota la informació que necessites saber sobre l’Espai d’Animació a l'Spotify Camp Nou.

QUÈ ÉS L’ESPAI D’ANIMACIÓ?

És un espai a la graderia de l'Spotify Camp Nou (actualment a l'Estadi Olímpic Lluís Companys) on s’agrupen els diferents col·lectius d’animació amb què compta el FC Barcelona, a partir de la temporada 2016/17.

Aquest espai està destinat exclusivament a l'afició local, de caràcter familiar i pacífic, i la missió de crear un ambient de suport a l’equip que encoratgi la resta del públic a animar des del primer minut de cada partit.

A l'Estadi Olímpic, estarà situat al Gol Nord, al Sector 111, i compta amb 591 localitats.

Per a la seva organització, el Club ha comptat amb les indicacions de la LFP, l’assessorament dels Mossos d’Esquadra i del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya.

AFILIACIÓ

Per formar-ne part, tots els integrants hauran de ser socis del FC Barcelona i majors de 16 anys (categoria adults).

També es podran afiliar els socis i sòcies entre els 8 i els 16 anys, sempre que el pare, la mare o el tutor legal en formi part. En la primera assignació, també s’acceptaran titulars del Carnet de Compromís. Els socis no podran fer la sol·licitud directament al Club. Prèviament, s’hauran d’afiliar a un dels grups oficialment constituïts com a associació.

No podran formar-ne part aquells titulars que tinguin suspesa la condició de soci o sòcia, o bé que hagin estat sancionats per falta greu pel règim disciplinari del Club en els últims tres anys. No podran formar-ne part aquelles persones de les quals es tingui constància que hagin comès infraccions en matèria de violència esportiva, d’exercici dels drets fonamentals i de les llibertats públiques garantides per la Constitució i/o contra l’ordre públic relacionats amb l’esport.

GRUPS D’ANIMACIÓ

  • Penya Almogàvers
  • Nostra Ensenya
  • Front 532
  • Supporters Barça

ALLIBERAMENT DE LOCALITATS

Amb l’objectiu de fomentar l’assistència als partits, el Club té en funcionament un projecte dirigit a tots els membres d’aquesta zona, que permet l’alliberament de les localitats de l’Espai d’Animació d’aquells socis i sòcies que no puguin assistir a un partit, i d’aquesta manera facilitar la seva adquisició a un altre membre de l’Espai d’Animació que tingui interès a assistir-hi. 

Els membres de l’Espai d’Animació amb modalitat temporada que no puguin assistir a un partit, disposaran d’un formulari web on caldrà identificar-se amb la seva clau i pin personal. Aquí hauran de seleccionar la totalitat de partits als quals no podran assistir per tal d’alliberar la seva localitat. La cessió de la localitat per a un partit es podrà dur a terme fins a les 24 hores prèvies al seu inici, i la credencial quedarà inactiva per al partit seleccionat.

És indispensable que els membres de temporada utilitzin aquest servei en cas de no assistir a un partit. Accés a l'enllaç següent.

Les localitats alliberades durant aquest procés es posaran a disposició dels membres de l’Espai d’Animació que disposen de la modalitat de partit esporàdica, que podran adquirir una d’aquestes localitats a través del següent enllaç:

Assistència als partits

Les localitats alliberades computaran en el càlcul general d’assistència. S’haurà d’assolir una assistència del 95%. Aquest percentatge s’haurà de complir assistint a un mínim del 60% dels partits i alliberant-ne el 40%.

A l’Oficina d’Atenció al Barcelonista mitjançant el telèfon 900.1899.00 o bé el correu espai.animacio@fcbarcelona.cat restem a la seva disposició per a qualsevol dubte o consulta addicional que ens vulgui fer arribar al respecte.

Desitgem que aquest espai segueixi sent la principal font d’animació per a l’equip i alhora encoratgi la resta de socis, sòcies i afició que assisteixen a l’Estadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut