Identitat FCB

Identitat FCB

Coneixement del Club, la seva història i els seus valors

Els valors del FC Barcelona han d’estar presents en tot l’itinerari formatiu dels nostres esportistes. Aquests valors són el respecte, l’esforç, la humilitat, el treball en equip i l’ambició. Des de La Masia creiem que els valors i les actituds s’aprenen i, per tant, els hem de fer viure a tots els agents del procés formatiu –els esportistes, els entrenadors i les famílies–, perquè els valors i les actituds forjaran la personalitat de l’esportista.

Els continguts educatius que oferim tenen com a denominador comú el coneixement del Club, de la seva identitat, de la seva història i de les seves seccions professionals i els seus valors. Per aconseguir-ho comptem amb l’ajuda de la Fundació del FC Barcelona, les diferents agrupacions d’exjugadors del Club i del Museu del FC Barcelona.

El nostre repte és que els nois i les noies que formen part del FC Barcelona coneguin tant els fets que han marcat la història del Club, com el primer desplaçament massiu i l’expressió de catalanitat a la final de la Recopa de Basilea o el que va significar la primera Copa d’Europa guanyada a Wembley l’any 1992, com aquells personatges, com Luis Suárez, Ladislao Kubala, Johan Cruyff o Pep Guardiola, que han marcat una època a l’Entitat. També volem que els jugadors de les seccions tinguin coneixements propis del seu esport, com, per exemple, el Dream Team de Valero Rivera a l’handbol, la primera Copa d’Europa guanyada al bàsquet, l’etapa gloriosa de l’hoquei patins o l’última dècada d’èxits al futbol sala. Això significa Identitat FCB: conèixer millor l’Entitat per ser conscient de la responsabilitat que suposa formar part del millor club esportiu del món. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut