Formació de formadors

Formació de formadors

Fem millors entrenadors per formar millors esportistes

L’objectiu és compartir espais de reflexió on es pugui transmetre els coneixements específics (competències tècniques professionals específiques de cada esport) i generals (competències personals i socials) d’una manera transversal als nostres tècnics, educadors, formadors i entorn dels esportistes (delegats, taxistes...) de les cinc seccions professionals del Club.

El servei detecta, valora i aglutina les necessitats de formació i les competències específiques que requereixen els tècnics i educadors a fi de poder acompanyar adequadament els seus esportistes. El servei busca l’organització de formacions que dotin els entrenadors de les eines més adients per aconseguir els millors resultats en la formació del talent dels joves que estan en el procés de formació esportiva i personal al nostre club.

Les dues primeres formacions que s’han fet des de La Masia han estat l’FCBCoaches Academy (curs específic del FC Barcelona per a la selecció i la formació de tècnics de la Barça Escola) i la Formació en Prevenció de Situacions de Risc a l’Esport. Les properes accions del servei se centraran en la formació dels formadors en educació emocional, anglès per a scouters i en l’opció de poder continuar formant-se en l’àmbit esportiu i acadèmic per mitjà d’acords amb Universitats dels Estats Units.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut