Acció educativa

Acció educativa

Fer compatible l’esport amb l’estudi

Sabem que la pràctica esportiva coordinada amb la formació acadèmica exigeix moltes hores de dedicació i esforç. Per això, des del departament d’Acció Educativa (AE) del Servei d’Atenció a l’Esportista es posa a l’abast dels esportistes professors i psicopedagogs, amb un espai ampli i  aules de reforç, per tal de donar-los suport a l’hora de fer compatibles els estudis i l’esport.

Els professors, a través de l’espai de suport escolar, ajuden els esportistes abans i/o després dels entrenaments o abans d’anar als Serveis Mèdics, en el cas d’aquells que s’estan recuperant d’una lesió. Oferim aquest espai als nois que tenen més dificultats en els estudis i/o a les famílies que ens ho demanin.

És a dir, es facilita un lloc perquè l’esportista pugui treure el màxim profit del seu temps, gestionant-lo correctament i agafant hàbits d’estudi per fer compatible l’esport amb l’estudi, la seva carrera dual.

En les competicions que tinguin una durada mínima d’una setmana, un professor de suport formarà part de l’expedició per poder ajudar els nostres esportistes a no perdre el ritme de les classes i a fer tots els deures que se’ls ha posat a l’escola.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut