La igualtat de gènere a l’esport amb l’aleví d’hoquei patins

La igualtat de gènere a l’esport amb l’aleví d’hoquei patins

Els més petits de la secció treballen la igualtat dins d’una tutoria de Masia 360

L’acompanyament i donar suport als joves esportistes és una de les claus del projecte Masia 360. Educar en la igualtat és un dels punts que es treballen en els joves esportistes blaugranes i ara ha anat el torn de l’equip aleví de l’hoquei patins, que en un treball de tutoria grupal amb desenvolupat un treball sobre la igualtat de gènere.

Experiències en primera persona

Els jugador de l’equip aleví es van trobar a la residència de La Masia per realitzar una tutoria grupal. La seva tutora Elena Llobera i el porter del primer equip de futbol sala Paco Sedano, que també realitza tasques tutorials, van guiar els joves en aquest treball.

A la tutoria van participar dues jugadores d’hoquei patins d’elit com son la portera del CP Voltregà, Teresa Bernadas i la jugadora del CP Manlleu, Raquel Bernadas, tot coordinat i impulsat per Guillem Pérez, entrenador de l’equip.

La tutoria anava enfocada a parlar i debatre sobre les desigualtats de gènere en l'esport i a conèixer les experiències de noies esportistes i on els nois presentaven possibles millores i plans d’actuacions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut