Juvenil A - Atlètic de Madrid: L’efectivitat visitant condemna als blaugranes (1-3)

Els de Denis Silva cauen al Miniestadi amb tres gols encaixats en cinc minuts a la segona meitat i queden eliminats de la Copa del Rei

No ha pogut ser. El Juvenil A ha començant liderant el partit amb un gol de Nils a la segona meitat, però ha vist com cinc grans minuts de l’Atlètic de Madrid suposaven el definitiu 1-3 que elimina als blaugranes de la Copa del Rei.

El matx ha començat amb el Juvenil A buscant el gol, amb aproximacions a l’àrea de l’Atlètic de Madrid després del 0-0 aconseguit en el partit d’anada. La ocasió més clara ha estat la de Miranda a l’interior de l’àrea en aprofitar una bona centrada. El xut del jugador blaugrana, però, l’ha aturat el porter matalasser. Els blaugranes no han aturat la intensitat i joc i Collado ha estat a punt de superar al porter visitant Alex Dos Santos.

Tot i les ocasions per als dos conjunts, el duel ha marxat al descans amb empat a zero. A la represa, els culers han recuperat el control de la pilota i les ocasions de perill. D’aquesta manera, ha estat Nils l’autor del primer gol barcelonista. Una diana en què el blaugrana ha aprofitat a la perfecció una bona centrada de Miranda per avançar al Juvenil A.

Cinc minuts fatídics

El gol local, però, ha despertat l’Atlètic de Madrid. El conjunt matalasser ha passat a protagonitzar les accions més perilloses del matx. El minuts passaven i els blaugranes mantenien l’avantatge en el marcador, fins que els visitants han empatat el partit amb un contraatac que ha rematat Joaquín.

El mateix jugador matalasser seria l’autor de l’1-2 cinc minuts més tard en una bona acció dins l’àrea barcelonista. L’encert visitant no s’ha aturat i pocs segons després l’Atlètic de Madrid ha definit a la perfecció per situar el definitiu 1-3. D’aquesta manera, els blaugranes queden eliminats de la Copa del Rei juvenil i tanquen la temporada amb la Lliga i la UEFA Youth League aconseguida.