Movistar Inter – Barça Lassa: comença la batalla per desbancar el campió

Movistar Inter – Barça Lassa: comença la batalla per desbancar el campió

El Barça Lassa assumeix el repte majúscul d’acabar amb l’hegemonia del conjunt interista en la final de la LNFS, que arrenca aquest dijous a Torrejón (21.15 h, Esport3/Teledeporte/Eurosport2)

La final de la LNFS alça el teló amb dos dels millors equips del món cara a cara, igual que en les últimes tres temporades. La sèrie es preveu igualada i dura, al millor de cinc i amb el factor pista favorable al conjunt interista. El tetracampió contra l’aspirant, un Barça Lassa que s’ha marcat l’objectiu de guanyar, com a mínim, un dels dos primers partits de la sèrie a Torrejón. La primera oportunitat, aquest dijous (21.15 h Esport3/Teledeporte/Eurosport2).

Equips de gala

Els dos equips afronten la final sense baixes i amb totes les estrelles en plena forma. Atenció especial una altra vegada al duel particular Ferrao-Carlos Ortiz, un clàssic modern, sense perdre de vista que genis com Lozano, Esquerdinha, Ricardinho i Gadeia també poden marcar les diferències en qualsevol moment. Serà el sisè enfrontament de la temporada entre els dos equips, amb un balanç favorable fins ara al Movistar Inter, amb dues victòries i tres empats. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut