Festa dels equips formatius dels Esports Amateurs per tancar la temporda

Festa dels equips formatius dels Esports Amateurs per tancar la temporda

El vicepresident primer Jordi Cardoner i el directiu Oriol Tomàs entreguen els diplomes commemoratius del curs 2017/18 a tots els equips de les categories d’entre 6 i 18 anys

Al voltant de 600 joves esportistes d’entre 6 i 18 anys que pertanyen als esports amateurs del FC Barcelona han participat aquest dimarts a la festa de cloenda de la temporada 2017/18, que ha tingut lloc a l’esplanada de l’Auditori 1899 del Camp Nou. Els protagonistes de l’acte han estat els integrants dels equips de les categories que conformen l’etapa de formació de les seccions amateurs de bàsquet femení, voleibol femení, hoquei gel, patinatge artístic sobre gel, voleibol masculí, rugbi, hoquei herba i atletisme.

El vicepresident primer Jordi Cardoner i el directiu responsable dels esports amateurs, Oriol Tomàs, han presidit aquesta festa de cloenda, i han estat els encarregats de lliurar els diplomes commemoratius de la temporada a tots els equips que pertanyen a l’etapa de formació dels esports amateurs del FC Barcelona. L’acte també ha comptat amb la presència del membre de la Comissió Social responsable dels esports amateurs, Jaume Carreter, i els membres de les comissions de cadascun dels esports representats, Josep Maria Mir, Santi Torres, Josep Maria Cortal, Jaume Argilés, Ferran Butxaca i Francesc Carol.

La fotografia de grup de Jordi Cardoner i Oriol Tomàs amb els membres de les Comissions i els delegats dels vuit esports amateurs, acompanyats per un jove esportista de cada secció, ha tancat la part institucional de la festa, que ha continuat amb l’espectacle “Creaciència”, que ha apropat temes científics als més joves, amb un llenguatge i una posada en escena amena i divertida.

La festa també ha comptat amb la presència dels trofeus de la Lliga i la Copa del Rei aconseguits aquesta temporada pel primer equip de futbol, i de la recent Copa de la Reina del futbol femení, que han estat exposats perquè tots els joves esportistes dels esports amateurs poguessin fer-se fotografies amb les tres copes.

Declaracions del vicepresident primer Jordi Cardoner:
“Us volem donar les gràcies per l’esforç que heu fet al llarg de la temporada, i també voldria donar les gràcies als pares i familiars, que estan al vostre costat i us ajuden a compaginar la pràctica esportiva amb els estudis. Avui és una festa de reconeixement al vostre esforç i al vostre treball, però també un reconeixement a la feina que fan els tècnics i delegats de cada secció a favor dels nostres esports amateurs”.

Declaracions del directiu responsable dels esports amateurs, Oriol Tomàs:
“Amb aquest acte volem celebrar una temporada molt exitosa en la qual s’ha consolidat l’estructura dels esports amateurs del Barça. Cal estar molt orgullosos de la feina efectuada per tots plegats, que ens permet poder afirmar que els esports amateurs formem un club dins del Club. Ara cal seguir mirant endavant i crear noves fites per seguir impulsant aquestes seccions en el futur”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut