Kirolbet Baskonia – FC Barcelona Lassa: Segon assalt al Buesa Arena

Kirolbet Baskonia – FC Barcelona Lassa: Segon assalt al Buesa Arena

Els de Pesic busquen igualar la sèrie després de caure en el primer partit i poder recuperar d’aquesta manera el factor pista (dimecres, 21h)

El Barça Lassa visita de nou, aquest dimecres 6 a les 21 hores, el Kirolbet Baskonia en el que serà el segon partit de l’eliminatòria de semifinals del Play-off de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que van caure per 25 punts en el primer partit de la sèrie (86-61), volen sumar el triomf en el segon assalt per recuperar el factor pista i poder decidir-ho tot al Palau. Perquè això sigui possible només val la victòria al Buesa Arena.

El rival

Va ser superior al Barça Lassa en el primer partit i va tenir diferents homes com a jugadors més destacats: Shengelia, Garino, Huertas, Voigtmann o Beaubois, entre d’altres. Tampoc cal oblidar homes com Janning, Poirier, Timma, Granger, Vildoza o Diop. Els homes que entrena Pedro Martínez es van mostrar molt eficients en el primer assalt i van trencar el partit en el segon quart amb un parcial de 27-13.

El Barça

Seguirà sense poder comptar amb Pierre Oriola i Pau Ribas, que segueixen recuperant-se de les seves lesions, però l’equip que entrena Svetislav Pesic no es dona ni molt menys per vençut. Els blaugranes ja saben què és vèncer el Baskonia aquesta temporada, tant a la Lliga Regular com a la Copa del Rei, i, per tant, de ben segur que el Barça plantarà cara i lluitarà pel triomf.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut