Giovanni: “És encantador poder tornar a vestir la samarreta del Barça”

Giovanni: “És encantador poder tornar a vestir la samarreta del Barça”

L'exdavanter brasiler serà una de les principals atraccions del Barça Legends – Romania Legends que es disputa aquesta tarda (18.00 h, hora de Barcelona)

El davanter brasiler Giovanni Silva ha atès els mitjans oficials del Club amb motiu del retorn a l’acció dels Barça Legends. El conjunt barcelonista s’enfrontarà a un combinat de jugadors de Romania, liderats pels exblaugranes Hagi i Popescu. El davanter brasiler, culer entre els anys 1996 i 1999, ha assegurat que “és encantador tornar a vestir la samarreta del Barça”.

El carioca, autor del gol del triomf dels Legends a Pernambuco, es tornarà a enfundar una samarreta que estima molt. “El Barça està sempre al meu cap i el meu cor. Estic molt honorat i feliç d’haver jugat en aquest club mundialment conegut”, ha explicat el davanter.

L’exmundialista a França ’98 amb la canarinha ha elogiat els seus compatriotes Coutinho i Paulinho, actualment disputant el Mundial de Rússia. “Tenen molta qualitat, confiança i voluntat. Són professionals que treballen de valent i desitjo que puguin ser molt feliços i guanyar títols”.

El brasiler també ha tingut paraules de mèrit per a Lionel Messi. Per Giovanni, “tots els adjectius són pocs per definir-lo”, i l’exdavanter assegura que “està per davant de tothom i és el jugador número u del món”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut