Una desena d’atletes del Barça ja tenen la mínima per a l’Europeu de Berlín

Una desena d’atletes del Barça ja tenen la mínima per a l’Europeu de Berlín

Lucas Búa (400 metres), Ángel David Rodríguez i Maria Teresa Urbina han estat els últims en aconseguir-la

A poc menys de dos mesos per als europeus a l’aire lliure de Berlín, una desena d’atletes del Barça ja tenen la mínima per a competir a la capital alemanya. Dels 10 amb la marca necessària, 6 són homes i 4 són dones.

Tres dels atletes que han aconseguit la mínima per a Berlin han estat Lucas Búa, el jove velocista de 400 metres,  el ja experimentat Ángel David Rodríguez, conegut com “El Pájaro”, i la fondista de 3.000 obstacles, Maria Teresa Urbina. Els tres van aconseguir la marca aquest passat cap de setmana en diferents meeting.

Búa, “El Pájaro” i Urbina, els últims en tenir la mínima

En el cas d’”El Pájaro”, de 38 anys, va registrar un temps de 10,27” (+1,1) a Salamanca. Fins al moment, el blaugrana és l’únic atleta espanyol amb mínima per a l’europeu en la prova dels 100 metres.

En el cas de Lucas Búa i Maria Teresa Urbina van aconseguir les seves mínimes a Huelva. Búa va aconseguir un temps de 45,25”, situant-se com la millor marca espanyola de l’any i la cinquena millor marca espanyola de tots els temps en els 400 metres. D’altra banda, Urbina va rebaixar amb escreix la mínima necessària. V finalitzar la prova dels 3.000 obstacles amb un temps de 9.43,70”, rebaixant en més de 4 segons la mínima per a Berlín.

Un altre blaugrana que va dur a terme un bon paper al Meeting Iberoamericà, realitzat a Huelva, va ser Álvaro De Arriba. El blaugrana, que havia intentat aconseguir una bona marca recentment a la Diamond League, va aconseguir un temps de 1.44,99” que el situa com la segona millor marca espanyola de l’any i la vuitena millor marca espanyola de tots els temps.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut