El Barça se suma al llançament de la nova plataforma de vídeo d’Instagram

El Barça se suma al llançament de la nova plataforma de vídeo d’Instagram

Forma part del selecte grup de clubs de futbol pioners en generar contingut per a IGTV

El FC Barcelona, referent internacional en l’àmbit de les xarxes socials, s’ha adherit al llançament de la nova plataforma de vídeo d’Instagram, IGTV, amb un contingut creat exclusivament per a aquesta app. El compte del Club ha estat un dels primers usuaris del món en emetre aquest tipus de publicació amb un vídeo que transporta l’espectador al Camp Nou oferint-li l’experiència que viuen els aficionats que visiten les nostres intal·lacions.

En aquest primera publicació, els seguidors del Barça en aquesta plataforma van poder descobrir els principals racons de l’Estadi, a través del recorregut del Camp Nou Experience. Durant prop de 7 minuts, en un format que combina el vídeo selfie amb el relat descriptiu i emocional, els instagramers del Barça poden submergir-se en la sala de trofeus del Camp Nou, veure de prop les 5 Pilotes d’Or de Messi o arribar fins a peu de gespa.

Dins de l’àmbit de l’esport, el Barça té un paper protagonista a Instagram, on compta amb més de 57 milions de seguidors. Però més enllà d’aquesta comunitat blaugrana, el FC Barcelona destaca per la capacitat que té de despertar l’interès dels aficionats del futbol. De fet, al mes de gener passat, les publicacions del Barça en aquest canal van generar prop de 123 milions d’interaccions, xifra rècord en el futbol mundial durant la temporada 2017/18.

IGTV és una nova funcionalitat de la xarxa social Instagram en la que els creadors de contingut i usuaris de la plataforma podran pujar vídeos de fins a una hora de durada (fins ara la limitació era d’un minut), per a compartir-la amb els seus fans. A més, per a primera vegada, una xarxa social aposta per la creació de productes audiovisuals en format vertical esperant encaixar en el consum de continguts des del mòbil, especialment entre la franja d’usuaris més joves. Aquests continguts més llargs es poden trobar dins de la pestanya “Explorar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut