El Barça Lassa d’handbol incorpora a Ludovic Fàbregas

El Barça Lassa d’handbol incorpora a Ludovic Fàbregas

Fàbregas s’incorpora al Barça Lassa d’handbol per a les properes tres temporades, fins a la fi del curs 2020/21.

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el jugador Ludovic Fàbregas, que arriba procedent del Montpellier HB. El pivot francès té 21 anys i mesura 1,98 m.

Ludovic Fàbregas va néixer a Perpinyà (França) l’1 de gener del 1996. El jugador blaugrana va créixer a les terres del nord de Catalunya. La seva àvia és de Figueres i quan té vacances acostuma a passar uns dies a la casa que tenen a Roses (Girona). Un apassionat dels esports sobre rodes, va deixar el biketrial per dedicar-se professionalment a l’handbol. Quan tenia 15 anys ja mesurava 1,80 m. Fàbregas es va incorporar al planter del Montpeller, el Centre de Formació MHB, on va formar-se com a jugador. Amb només 17 anys ja va debutar amb la selecció francesa absoluta, on va compartir experiències amb Karabatic, Sorhaindo o Narcisse.

Jove i amb experiència

Les darreres temporades ha fet el salt al primer equip del Montpeller, i en les tres últimes edicions que ha estat a l’equip francès, ha aconseguit guardons com el de millor pivot i defensa de la temporada a la Lliga francesa. La temporada 2017/18 es va proclamar campió de la EHF Champions League, un dels majors triomfs de la seva trajectòria. A més, els seus èxits internacionals també són notoris. Ludovic Fàbregas va aconseguir la medalla de plata als Jocs Olímpics de Rio i la medalla d’or al Mundial d’Handbol del 2017.

Un jugador total

Ludovic Fàbregas és un jove pivot de gran envergadura, destinat a ser un dels millors jugadors francesos del futur. Destaca per la seva mobilitat a la línia dels sis metres, així com per les seves grans labors defensives.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut