Tot a punt per a la Cursa Barça CaixaBank 2018

Tot a punt per a la Cursa Barça CaixaBank 2018

A quatre dies de la cursa, ja es coneixen els calaixos que determinaran les posicions de sortida dels atletes a l'esplanada del Camp Nou

La Cursa Barça CaixaBank 2018 ja comença a enllestir els seus preparatius per a què el proper diumenge 17 de juny, a les 9.00 hores, tot estigui a punt per donar el tret de sortida a la cursa més blaugrana. Un dels aspectes fonamentals per tal de facilitar el bon funcionament de la cursa, així com per tal de no entorpir el ritme dels atletes més experimentats, són els calaixos de sortida.

Quatre calaixos a l’inici

Tal com va succeir en l’edició anterior, la sortida dels atletes estarà organitzada mitjançant els quatre calaixos de sortida que hi haurà. Cada atleta inscrit a la Cursa Barça CaixaBank de 10 quilòmetres haurà de situar-se en un determinat calaix de sortida segons el temps que hagi pogut acreditar en el procés d’inscripció.

D’aquesta manera, tots aquells atletes que tinguin una marca inferior als 39 minuts es situaran en el calaix vermell, el primer de tots. El calaix blau serà per a aquells atletes que tinguin una marca entre 39 i 45 minuts. El tercer calaix serà el de color groc, per als temps entre 45 i 55 minuts. Per últim, tots aquells atletes amb un temps superior als 55 minuts o que no hagin pogut acreditar cap temps hauran de situar-se a la cua de la sortida, al calaix blanc.

Cal recordar que per poder participar a la Cursa Barça 2018 és imprescindible dur el dorsal, el qual es podrà recollir a la Fira d’Atenció al Corredor, ubicada a l’Auditori 1899, a partir del divendres a les 15.00 hores, fins a les 20.00 hores, així com el dissabte a partir de les 10 del matí, fins a les 20.00 hores de dissabte. Un cop tancada la Fira d’Atenció al Corredor, ja no es podran recollir els dorsals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut