Què has de saber de la Cursa Barça CaixaBank 2018?

Què has de saber de la Cursa Barça CaixaBank 2018?

Aquests són alguns aspectes a tenir en compte i algunes curiositats de l’edició d’enguany

Aquest diumenge 17 de juny, a les 9.00 hores, es donarà el tret de sortida a la cursa més blaugrana. Abans de diumenge però, cal tenir en compte diversos aspectes així com destacar diverses dades de l’edició d’enguany.

El recorregut de la Cursa

El recorregut de la Cursa Barça inclou els següents carrers de Barcelona: avinguda Dr. Marañón, avinguda Diagonal, plaça Francesc Macià, avinguda Josep Tarradellas, avinguda Sarrià, carrer Entença, travessera de les Corts, carrer Joan Güell, carrer Fígols, avinguda Madrid, carrer Arizala, carretera de Collblanc, carrer Cardenal Reig i avinguda Arístides Maillol.

Les afectacions de la Cursa

Amb motiu de la Cursa Barça, aquest diumenge, 17 de juny, els accessos a l’Estadi i als carrers que l’envolten estaran tancats al trànsit fins a les 12 h del migdia, aproximadament. Per aquest motiu es recomana a tots els participants arribar a l’Estadi usant el transport públic o venir caminant.

Els més ràpids de la Cursa

Només 115 inscrits han pogut acreditar un temps inferior als 39 minuts, el que els permet situar-se en el primer calaix de sortida, el de color vermell. El segon calaix, el blau, comptarà amb 383 participants que arriben a la prova amb un temps acreditat entre 39 i 45 minuts. En el calaix groc, amb un temps entre 45 i 55 minuts, hi haurà 938 inscrits. Per últim, el gruix de participants de la cursa 10 K, sortirà des del calaix blanc ja que han acreditat un temps superior al de 55 minuts o no han pogut acreditar cap registre.

El sopar del dia abans de la Cursa

El sopar del dia abans és molt important per fer una bona cursa. Ha de ser ric en carbohidrats. L'arròs o la pasta amb salses lleugeres són bones opcions, especialment si vas a fer més de 10 km. Però no és una excusa per menjar sense moderació. Menja tranquil·lament, sense presses, per evitar passar una mala nit per problemes digestius i els nervis típics d’abans de la cursa.

Els voluntaris de la Cursa

Per tal de garantir el bon funcionament de la Cursa Barça, el FC Barcelona ha comptat amb més de 350 persones que s’han involucrat durant els tres dies, des de divendres quan s'obra la Fira del Corredor, fins al diumenge quan finalitzarà tot l’acte. D’aquests, més de 120 són voluntaris que permeten que tot funcioni a la perfecció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut