FC Barcelona Lassa – Kirolbet Baskonia: Amb el repte de forçar el 5è partit

FC Barcelona Lassa – Kirolbet Baskonia: Amb el repte de forçar el 5è partit

Els blaugranes volen tornar a Vitòria i perquè això sigui possible necessiten superar el conjunt basc en el quart partit d’aquest diumenge (18:30h, #0 de Movistar+)

El Barça Lassa disputa aquest diumenge, a les 18:30h i en directe per #0 de Movistar+, el quart partit de les semifinals de la Lliga Endesa contra el Kirolbet Baskonia al Palau Blaugrana. Els de Pesic, que van guanyar el tercer partit en un final agònic (67-65) esperen repetir victòria aquest diumenge per poder tornar el dimarts a Vitòria i jugar-s’ho tot en un cinquè partit.

El rival

Els homes de Pedro Martínez buscaran tancarà la sèrie al Palau després d’haver caigut en el tercer partit a Barcelona. Els bascos, que segueixen manant en la sèrie per 2-1, tenen en l’aler pivot Shengelia el seu millor home, seguit de ben a prop d’homes com Beaubois, Poirier, Voigtmann, Huertas, Granger, Vildoza, Timma, Garino i Diop, que poden trencar el partit en qualsevol moment.

El Barça

Amb els dubtes d’Oriola i Pau Ribas, i amb Koponen recuperat de l’ensurt que va patir en el turmell en el segon partit, els blaugranes afronten el quart partit de la sèrie amb moltes ganes i il·lusió per disputar un 5è partit al Buesa Arena. Per aconseguir-ho cal superar de nou el conjunt de Vitòria, que va vendre molt cara la seva pell en el tercer partit. Amb un Palau Blaugrana immens, els de Svetislav Pesic buscaran el 2-2 en l’eliminatòria i tractar de ser el primer equip en tota la història que aixeca un 2-0 en contra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut