El Cadet i el Juvenil a la final de la Copa Catalunya de futbol sala

El Cadet i el Juvenil a la final de la Copa Catalunya de futbol sala

Els joves blaugranes buscaran agregar nous títols al pavelló de Martorell

Dissabte a la tarda serà el moment en que es disputaran les final de la Copa Catalunya de futbol sala a la població de Martorell. El primer en sortir a la pista serà el Cadet blaugrana 19 h i a les 21 h serà el torn de la final del juvenil. Tots dos partits es podran seguir en directe per Esport3.

A per la triple corona

L’equip juvenil de Pep Ruiz cerca el seu tercer títol d’aquesta temporada. Els blaugranes van aconseguir el campionat de Lliga, posteriorment es van proclamar campions de la Copa d’Espanya de la categoria i ara aspiren a obtenir la Copa Catalunya.

Davant seu tindran un clàssic del futbol sala català com és el Catgas de Santa Coloma, equip que va finalitzar en cinquè lloc la Lliga Nacional Juvenil. El partit serà a les 21 h i en directe per Esport3

Cercant el doblet

L’equip cadet s’enfrontarà a Les Corts a la final de la seva categoria, que es jugarà a Martorell a les 19 h i que també es podrà seguir en directe per Esport3. Els blaugranes es van proclamar campions de Lliga i ara aspiren a obtenir el doblet català de la categoria.

I a la final es trobaran el seu rival barceloní que va finalitzar en el segon lloc de la Lliga de Divisió d’Honor Cadet.

Les finals del futbol sala s’emmarquen dins la 9a Festa del Futbol Català, que tindrà lloc a Martorell durant el cap de setmana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut