Tres blaugranes a l’Equip Ideal de la Lliga Asobal 2017/18

Tres blaugranes a l’Equip Ideal de la Lliga Asobal 2017/18

Raúl Entrerrios, Gonzalo Pérez de Vargas i Viran Morros han estat escollits dins del set ideal de la Lliga Asobal, confeccionat pels aficionats i clubs de la competició

El Barça Lassa ha estat, un any més, el clar dominador de la competició regular. Campió de tots els títols disputats a nivell nacional –Supercopa d’Espanya, Copa Asobal, Lliga Asobal i Copa del Rei-, els homes de Xavi Pascual han tornat a demostrar que mantenen intactes les ganes de guanyar. La gran temporada dels blaugrana s’ha vist premiada amb el nomenament de tres jugadors dins del set ideal de la Lliga Asobal 2017/18, confeccionat tant per els aficionats com per els clubs d’Asobal.

Raúl Entrerrios ha estat premiat com a millor central, un reconeixement que ja ha rebut en sis ocasions. Gonzalo Pérez de Vargas ha repetit com a millor porter de la competició, i ja acumula tres distincions. Per últim, Viran Morros ha estat nomenat millor defensor, en la que ha estat la seva última temporada a la Lliga Asobal. L’especialista defensiu ja ha rebut aquest guardó en set ocasions, sis de forma consecutiva, i s’ha convertit en el segon jugador amb més aparicions al set ideal, només superat per les deu de l’exblaugrana Juanín García.

La resta de jugadors que completen el set ideal de la temporada 2017/18, han estat l’extrem esquerre Ángel Fernández (Bm. Logroño La Rioja), el lateral esquerre Álex Costoya (ABANCA Ademar de León), el lateral dret Imanol Garciandia (Bm. Logroño La Rioja), l’extrem dret Kauldi Odriozola (Bidasoa Irún), i el pivot Adrià Figueres (Fraikin Bm. Granollers). Antonio Rama (Fraikin Bm. Granollers) ha estat premiat com a millor entrenador, i Yoan Balázquez (Condes de Albarei Teucro) com a millor debutant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut