Escollits per sorteig els 3.597 nous compromissaris per als propers dos anys

Escollits per sorteig els 3.597 nous compromissaris per als propers dos anys

Aquest divendres s’ha celebrat l’elecció dels socis que tindran vot a les Assemblees Generals del Club les properes dues temporades, 2018/19 i 2019/20

Aquest divendres 8 de juny s’ha procedit a fer el sorteig dels socis compromissaris del FC Barcelona que tindran vot a les Assemblees Generals del Club per a les temporades 2018/19 i 2019/20.  L'acte, que ha tingut lloc a les 12 h a la Sala de Premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou, ha comptat amb la presència de la vicesecretària de la Junta Directiva, Maria Teixidor, que ha estat acompanyada  pel síndic dels socis, Joan Manuel Trayter; el notari Gerardo Conesa, que ha estat qui n’ha donat fe, i Josep Maria Oller i Sala, catedràtic del Departament d’Estadística de la Universitat de Barcelona.

Mitjançant un procés informàtic s’han extret un total de 7.194 números, entre els 103.453 socis que compleixen els requeriments per ser elegibles, i els primers 3.597 seran els designats compromissaris a partir del pròxim 1 de juliol fins al 30 de juny del 2020; la resta seran els suplents.

Segons els Estatuts del FC Barcelona, per poder ser soci compromissari cal ser major d’edat, tenir una antiguitat de soci de com a mínim 5 anys i no tenir suspesa la condició de soci. Amb un cens total de 143.849 socis, un total de 103.453 compleixen aquests requisits i són els que han entrat al sorteig d’avui.

Aquest sorteig de socis compromissaris és un dels fets diferencials del FC Barcelona i mostra el sentit democràtic del funcionament de l’Entitat. Un cop efectuat el sorteig, es dona l’oportunitat als socis escollits que no puguin o no vulguin exercir de compromissaris de deixar la seva plaça als socis suplents que ho desitgin, amb l’objectiu de buscar sempre la màxima participació a les Assemblees del Club. Per això, s’ha previst un nombre igual de compromissaris suplents per substituir, per ordre de sorteig, aquells socis que renunciïn a la seva condició de compromissaris.

Membres de l’Assemblea

De cara als pròxims dos anys, l’Assemblea de Socis i Sòcies Compromissaris quedaria composta de la manera següent: els 3.597 socis designats pel sorteig d’aquest divendres; els 864 socis més antics de l’Entitat; 18 membres de la Junta Directiva; 6 expresidents del Club; 4 membres de la Comissió de Disciplina; 5 de la Comissió Econòmica, 5 de la Comissió de Control i Transperència i, finalment, els 30 presidents de Federacions territorials de Penyes. En total, 4.529 membres de l’Assemblea.

Els socis escollits seran informats properament pel Club, i tots aquells que vulguin comprovar el llistat de compromissaris podran passar a partir de la setmana vinent per l’Oficina d’Atenció al Barcelonista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut