Acord amb el Watford FC per al traspàs de Gerard Deulofeu

Acord amb el Watford FC per al traspàs de Gerard Deulofeu

L’extrem de Riudarenes deixa el FC Barcelona i posa rumb a Anglaterra per fitxar pel Watford de la Premier League, on ha estat cedit durant la segona part de la temporada

El FC Barcelona i el Watford FC han arribat a un acord per al traspàs del jugador Gerard Deulofeu al club anglès. L’import acordat és de 13 milions d’euros fixos, més 4 milions d’euros en variables. Així mateix, el FC Barcelona manté un percentatge econòmic sobre operacions futures de traspàs del jugador a altres clubs.

L’extrem català va iniciar la seva trajectòria a la Masia l’any 2003, a l’edat de 9 anys, i vuit anys després, el 2011, va debutar amb el Barça B de la mà de Luis Enrique. A l’abril del mateix any, amb 17 anys, va ser convocat pel primer equip i a l’agost del 2011 va jugar el seu primer partit amb la samarreta del primer equip.

Després d’alternar el FC Barcelona i el Barça B, el Club el va cedir a l’Everton l’estiu del 2013, i amb 20 anys va tornar al primer equip blaugrana, però va ser cedit al Sevilla FC, on va coincidir amb Unai Emery. Un any després va tornar a fer les maletes cap a Anglaterra, ja que l’Everton el va fitxar. Dues temporades, 37 partits i dos gols després va canviar l’anglès per l’italià. Amb l’AC Milan de Montella va realitzar unes bones actuacions que el van fer tornar al FC Barcelona al curs 2017-18.

Durant la primera volta de la temporada, Deuloufeu va jugar 17 partits amb els de Valverde i va marcar dos gols abans de marxar cedit al Watford anglès el passat mercat d’hivern. Al conjunt anglès ha disputat set partits i ha marcat un gol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut