Éric Abidal serà el nou secretari tècnic del primer equip de futbol

Éric Abidal serà el nou secretari tècnic del primer equip de futbol

Robert Fernández no renovarà el seu contracte amb el Club

El FC Barcelona comunica que Robert Fernández no renovarà el seu vincle contractual com a secretari tècnic del primer equip de futbol, que finalitza el pròxim 30 de juny. El Club expressa públicament el seu agraïment a Robert Fernández pel seu compromís i per la seva dedicació a l’Entitat durant aquests anys i li desitja sort i èxits en el futur.

Així mateix, el FC Barcelona anuncia que Éric Abidal assumirà les funcions de secretari tècnic del primer equip de futbol. La seva presentació oficial està prevista per al proper dilluns 18 de juny.

D’aquesta manera, l’exjugador blaugrana torna a unir el seu vincle amb el FC Barcelona. Éric Abidal va arribar al Club com a futbolista la temporada 2007/08 i hi va estar un total de sis temporades, en les quals va conquerir 16 títols: 4 Lligues, 2 Copes del Rei, 2 Lligues de Campions, 4 Supercopes d’Espanya, 2 Supercopes d’Europa i 2 Mundial de Clubs.

Abidal és un símbol del barcelonisme, tant pel seu talent dins del terreny de joc com pel seu caràcter i lluita fora del verd. Abidal va jugar 193 partits i va marcar dos gols –tots dos a la Copa del Rei– amb la samarreta blaugrana, i es va guanyar ràpidament l’estima de l’afició.

L’exjugador francès ha estat un exemple de superació després d’haver-se enfrontat al càncer durant la seva etapa com a futbolista al Club. Van ser uns moments durs que van ser contrarestats per dos moments emotius, quan Carles Puyol li va cedir el protagonisme a Wembley a l’hora d’aixecar la Lliga de Campions i el 2013, després de superar una recaiguda de la malaltia, aixecant la Lliga al costat de Tito Vilanova.

Tot i la seva marxa com a futbolista, Abidal gairebé no ha deixat d’estar vinculat amb el FC Barcelona i fins ara havia participat amb la Fundació, així com també amb els Barça Legends.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut