Éric Abidal: “Estic content de tornar a casa”

Éric Abidal: “Estic content de tornar a casa”

El nou secretari tècnic del FC Barcelona assegura en la seva presentació que s’ha preparat “durant molts anys per tenir aquesta possibilitat”

Éric Abidal ha estat presentat aquest dimarts al migdia com a nou secretari tècnic del FC Barcelona. El francès, futbolista culer entre el 2007 i el 2013, ha reconegut la seva felicitat pel nou càrrec: “Estic content de tornar a casa. És un plaer per a mi tornar al FC Barcelona. Vull agrair al Club el fet d’haver apostat per a mi en un càrrec tan important”.

El francès ha explicat que s’ha estat preparant “durant molts anys per tenir aquesta possibilitat” i creu que el fet diferencial que pot aportar és el bon coneixement que pot tenir del vestidor i els jugadors que l’integren. De fet, d’ell formava part fins fa cinc anys. “Estic gairebé segur que tots junts farem un gran treball”, ha afirmat.

En aquesta línia, el mànager esportiu, Pep Segura, ha explicat les tres raons principals per les quals s’ha apostat per Éric Abidal: la ja comentada vinculació amb la plantilla en el dia a dia, el seu coneixement del mercat futbolístic a nivell internacional i la seva ascendència sobre el mercat futbolístic francès, que és el que aporta més jugadors a les principals Lligues europees.

També Jordi Mestre, vicepresident del Club, s’ha mostrat satisfet per la incorporació d’Éric Abidal: “Estem molt il·lusionats amb el teu retorn. El teu coneixement del Club i de la seva transcendència, i els teus sis anys al primer equip sumaran, i molt, a l'estructura de la nostra direcció esportiva”.

Com serà el nou Barça?

Preguntat pel nou Barça, Éric Abidal aposta per “muntar un equip competitiu, potent, tant per a la temporada vinent com per al futur”. “He parlat amb l’entrenador però no hem parlat de jugadors. La feina interna ja estava feta pel Pep Segura, amb qui m’he reunit, així com amb en Ramon Planes. Estem en contacte amb l’entrenador i, quan arribi el moment, prendrem decisions i us les farem saber”, ha assegurat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut