Penya Almogàvers

Penya Almogàvers

“Esport i Ciutadania” és el lema que seguim

La Penya Almogàvers som una penya oficial del Futbol Club Barcelona. Però més que una penya, som un grup d'animació que donem suport al Barça des de l’any 1989.

La nostra filosofia és ben clara: animar el Barça tant al Camp Nou, com als desplaçaments, però també defensar Catalunya, la nostra nació i la nostra cultura; sempre des d’un vessant practicant de la no violència i defensa dels valors del barcelonisme i del catalanisme.

Els membres i simpatitzants de la penya no deixen d’animar l’equip a cada partit, i durant aquests anys sempre s’han caracteritzat per fer-ho de manera esportiva, des de la no violència i la defensa dels valors del barcelonisme. No tolerem cap mostra d’actitud xenòfoba, sexista o racista i seguim el lema del nostre president Josep Sunyol i Garriga: “Esport i ciutadania”.

La nostra particularitat fa que tinguem socis i gent molt propera escampada arreu del territori (des de l’Empordà o la Garrotxa fins a les Terres de l’Ebre passant pel Vallès, Osona o el Maresme) i fins i tot a l’estranger.

La nostra activitat social està centrada sobretot al Camp Nou, i de tant en tant al Palau Blaugrana, tot i que també fem diverses activitats fora de les instal·lacions del FC Barcelona.

  • Correu electrònic: info@almogavers.cat
  • Pàgina web: www.almogavers.cat/
  • Twitter: @PenyaAlmogavers

NOTA: Aquest text ha estat elaborat pels responsables de la Penya Almogàvers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut