Edu Castro, nou entrenador del FC Barcelona Lassa

Edu Castro, nou entrenador del FC Barcelona Lassa

El fins ara segon entrenador agafa el relleu de Ricard Muñoz i assumeix la màxima responsabilitat de la banqueta blaugrana

Edu Castro és el nou entrenador del Barça Lassa d’hoquei patins. El fins ara segon entrenador i secretari tècnic de l’hoquei patins formatiu ha acceptat la proposta del Club per agafar el relleu a Ricard Muñoz com a màxim responsable de la banqueta del Palau Blaugrana. El nou primer entrenador ha signat aquest dimarts al matí a les oficines del FC Barcelona el contracte que el vincula al primer equip per a la temporada 2017/18, amb una més d’opcional.

Als 50 anys d’edat, Edu Castro afronta la responsabilitat d’entrenar el primer equip barcelonista després d’una trajectòria de 36 temporades ininterrompudes com a entrenador d’hoquei. Les dotze últimes, a Can Barça.

Nascut a Vigo però crescut a l’Hospitalet, Castro va arribar al Barça el 2005 després d’una extensa trajectòria a l’hoquei base i també amb experiència a l’OK Lliga. Va ser entrenador del Vilafranca entre el 2001 i el 2003 i segon tècnic del Noia Freixenet en dues etapes (1998-2001 i 2003-2005).

L’arribada a la secció d’hoquei patins del Barça va ser el curs 2005/06 i, durant cinc temporades i en l’exercici 2011-12 va ser entrenador de l’equip júnior, amb el qual va assolir cinc Campionats de Catalunya i dos d’Espanya. La temporada 2010/11 va ser segon tècnic del primer equip dirigit per Ferran Pujalte. A partir de l’exercici 2011 va iniciar la seva tasca –exercida fins ara– com a secretari tècnic de l’hoquei patins formatiu. El març del 2013, Ricard Muñoz va substituir Gaby Cairo a la banqueta del primer equip i Edu Castro va tornar a ser el segon entrenador. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut