Nacho Rodriguez: “L’objectiu és tenir un equip competitiu”

Nacho Rodriguez: “L’objectiu és tenir un equip competitiu”

L’exjugador blaugrana assumirà les responsabilitats esportives i executives de la secció de bàsquet juntament amb el seu equip

En la roda de premsa d’aquest dimecres, en què s’ha anunciat la rescissió de contracte de Georgios Bartzokas, Albert Soler també ha anunciat que Nacho Rodríguez assumirà les responsabilitats esportives i executives del Barça Lassa. I ho farà amb el suport de l’equip format per Manolo Flores, Rodrigo de la Fuente, Juan Llaneza i Pere Capdevila.

Passant a analitzar la temporada 2016/17, el directiu responsable de la secció de bàsquet, Joan Bladé, ha assegurat que “no s’han complert els objectius marcats i l’equip no ha donat una bona imatge”.

El director d’esports professionals, Alber Soler, ha aprofitat per fer balanç de la temporada, i ha assegurat: “No hem estat a l’altura d’una secció tan important com la de bàsquet”.

Al mateix temps, ha defensat el model implantat a principi de temporada, en què es va apostar per tenir un equip amb el màxim nombre de jugadors formats al Club: “Volem guanyar títols amb el màxim nombre possible de jugadors formats aquí. El model no és el problema, sinó que ha fallat la seva aplicació”. “Pretenem corregir la situació i retornar la il·lusió del Palau, un recinte ple de gent experta de bàsquet”, ha afegit Soler.

En relació amb la rescissió del contracte de Bartzokas, Albert Soler i Nacho Rodríguez han explicat que ha estat una decisió presa conjuntament amb tot l’equip de persones i analitzant tots els factors. Referent al nou entrenador del Barça Lassa per a la temporada 2017/18, Nacho Rodríguez ha afirmat que s’està buscant en el mercat un tècnic que “aporti competitivitat, un entrenador líder en tots els sentits”. També ha afegit que “l’objectiu és tenir un equip competitiu i que guanyi títols”. “Entre tots hem de ser més exigents”, ha assegurat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut