Andreu Plaza: “Només tinc paraules d’agraïment per al meu equip”

Andreu Plaza: “Només tinc paraules d’agraïment per al meu equip”

L’entrenador del FC Barcelona Lassa de futbol sala s’ha mostrat satisfet per la feina feta pel seu equip, tot i no poder aixecar la LNFS

El FC Barcelona s’ha quedat a les portes d’aconseguir la LNFS. Després d’una temporada complicada, el títol de Lliga s’ha escapat en l’últim partit de la sèrie contra l’Inter, però això no entela el gran tram final de curs que han fet els d’Andreu Plaza. Així ho ha volgut destacar l’entrenador blaugrana, que ha assegurat que no pot demanar més a l’equip. “Hem aconseguit un dels objectius, que era la classificació per a la Champions, i hem tingut possibilitats reals de guanyar la Lliga. Només tinc paraules d’agraïment per al meu equip i per al meu staff”, ha declarat.

Tot i que ha volgut felicitar el Movistar Inter pel títol, “merescut campió per l’extraordinària temporada", Plaza ha volgut ressaltar “la valentia” amb què els seus han jugat aquest darrer enfrontament, especialment a la segona meitat. “No ha pogut ser, però em quedo amb el fet que hem donat la cara fins a l’últim minut de l’últim partit de la sèrie”.

Per tot plegat, i després d’una temporada complicada en forma de contratemps i lesions, l’entrenador ha valorat positivament el curs, el seu primer com a tècnic del Barça Lassa. També ho han fet Roger Serrano i Sergio Lozano, per aquestes adversitats que s’han hagut de superar i per haver pogut arribar a l’últim partit amb opcions. Tots dos han assegurat que ha estat “una llàstima”, però que es queden amb el fet que “l’equip ha pogut lluitar fins al final”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut