'Match-ball' al Palau Blaugrana

'Match-ball' al Palau Blaugrana

El Barça Lassa aconseguirà guanyar el títol de Lliga si guanya aquest vespre el Movistar Inter en el quart partit de la final (20 h, Palau Blaugrana, en directe per Esport3, Teledeporte i Eurosport2)

Oportunitat d’or aquest vespre per al Barça Lassa al Palau (20 h, Esport3, Teledeporte i Eurosport2). L’equip d’Andreu Plaza està a una sola victòria d’aixecar la Lliga i s’ha marcat l’objectiu de tancar la final a casa en el quart partit i davant d’una afició entregada que tornarà a omplir el Palau.

Després de la golejada de dijous passat (6-1), el tècnic blaugrana i tota la plantilla s’han encarregat de rebaixar l’eufòria i remarcar que el quart partit contra Movistar Inter “tornarà a ser duríssim”. El Barça, a més, té el contratemps de la lesió al recte femoral de la cama dreta de Sergio Lozano, que és dubte per al duel d’avui. Si l’equip guanya, aixecarà la Lliga. Si perd, hi hauria cinquè partit a Torrejón dilluns amb el títol en joc.

El rival, el Movistar Inter, avisa que “ningú els doni per morts”. Per alguna cosa són els actuals campions d’Europa i han guanyat les últimes tres Lligues de manera consecutiva. El tècnic Jesús Velasco, però, no amaga la seva preocupació pels precedents d’aquesta temporada contra el Barça. En cinc partits, quatre victòries del Barça. I al Palau, el Movistar Inter ha encaixat 12 gols en dos enfrontaments aquesta temporada. Velasco compta amb tota la plantilla per al matx d’aquest vespre i haurà de tornar a descartar un jugador, igual que va passar amb Taffy dijous.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut