Ferrao, primer pitxitxi blaugrana de la història

Ferrao, primer pitxitxi blaugrana de la història

Determinant durant la temporada, el brasiler ha aconseguit el premi individual de màxim golejador de la Lliga Nacional de Futbol Sala amb un total de 37 gols

Carlos Vagner Gularte Filho, més conegut com a Ferrao, ha estat un dels noms propis de la temporada, no només del FC Barcelona Lassa sinó també de tota la LNFS. Un dels líders indiscutibles del curs, ha estat una peça clau per als d’Andreu Plaza gràcies als seus gols. Concretament n’ha fet 37, unes xifres que han fet que s’emporti el premi individual com a màxim golejador de la Lliga Nacional de Futbol Sala.

Una distinció que fa que, per primera vegada en la història de la secció, un blaugrana s’emporti aquest reconeixement. Fins ara, els que ho havien tingut més a prop havien estat Lozano, que va quedar segon de la temporada 2011/12 amb 43 gols, i Wilde, també segon de la temporada 2015/16 amb 33 dianes.

Una progressió constant

En la seva tercera temporada com a blaugrana, Ferrao ha acabat d’explotar. Ha superat els registres del seu primer any com a blaugrana, en què va acabar amb 27 dianes (2014/15), i els de la temporada passada, amb 20 (2015/16).

Uns números que confirmen la progressió del brasiler, que aquest curs ha agafat la batuta de líder en moments determinants, especialment després de totes les adversitats que ha patit l’equip blaugrana. Juntament amb Dyego –quart màxim realitzador de la LNFS (29 gols) per darrere del mateix Ferrao, de Paradynski (34) i de Rafa Usín (30)–, han format un doblet impressionant.

D’aquesta manera, i tot i que finalment el títol s’ha escapat al darrer assalt de l’últim partit de la sèrie contra l’Inter, Ferrao tanca la seva millor temporada com a blaugrana des de la seva arribada a l’estiu del 2015, procedent del Tyumen rus, en què ja havia estat el màxim golejador de la temporada 2013/14.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut