L'agrupació Barça Jugadors celebra el comiat de temporada al Camp Nou

L'agrupació Barça Jugadors celebra el comiat de temporada al Camp Nou

Un total de 140 exjugadors blaugrana han disputat al Camp Nou diversos partits per tancar la temporada esportiva en una jornada que ha comptat amb la presència del directiu Pau Vilanova

L’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) ha celebrat aquest divendres la cloenda de la temporada esportiva al Camp Nou amb la tradicional disputa de partits entre els exjugadors del FC Barcelona. L’acte ha comptat amb la presència del directiu del FC Barcelona Pau Vilanova, del president de l’ABJ, Ramon Alfonseda, i el vicepresident esportiu de l’ABJ, Josep Moratalla.

Al llarg del matí s’han jugat 3 partits amb la participació de 140 exjugadors del Barça. Els partits han tingut un vessant molt emotiu, especialment per a una desena d’exjugadores del Club que per primera vegada han participat en aquest esdeveniment i que ha suposat una oportunitat única per als representants dels patrocinadors i col·laboradors de l’ABJ.

El primer partit ha estat jugat pels més veterans i l’últim partit s’ha jugat al migdia, i ha estat protagonitzat per les generacions més joves d’exjugadors blaugrana, a més d’una desena d’exjugadores que formen part de l’equip ABJ Femení, que s’ha posat en marxa aquest any. En acabar els partits, s’ha celebrat a la Platea del Camp Nou un còctel amb tots els protagonistes.

Tot i el comiat oficial d’avui, l’activitat esportiva de l’Agrupació no s’atura i ja hi ha diferents compromisos adquirits per als mesos de juliol i agost, com un partit a Aegion (Grècia), el Torneig Solidari de la UE Sabadellenca i la matinal esportiva de Planoles.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut