El Dream Team, agraït a l’homenatge

El Dream Team, agraït a l’homenatge

Els herois de Wembley 92’ valoren positivament els actes realitzats pel Club per commemorar els 25 anys de la primera Copa d’Europa blaugrana

Els actes de Wembley 25 van posar punt i final aquest dissabte amb l’homenatge al Camp Nou als jugadors del Dream Team que van passar a la història del Club per aconseguir la primera Copa d’Europa del FC Barcelona. Després de molts dies rememorant la fita històrica assolida el 1992, la plantilla ha viscut dos dies emotius al Camp Nou. I és que divendres a la nit es va inaugura la placa commemorativa de Wembley 25. Una placa que es mantindrà a l’esplanada del Camp Nou en homenatge als herois de Wembley 92’.

El Club va organitzar un sopar oficial en el qual va comptar amb la majoria dels membres del Dream Team acompanyats tots ells de les seves famílies, així com també de l’staff tècnic i de les juntes directives actual i de l’època. Els actes van finalitzar aquest dissabte amb un partit de futbol 7 contra els veterans del Benfica i va servir per rememorar un triomf molt esperat pel barcelonisme.

En un acte molt emotiu, els jugadors van estar eternament agraïts per la celebració i reconeixement a una plantilla que va fer història. En aquest sentit, Bakero al finalitzar el partit va expressar que era un dia molt especial “perquè el Dream Team també és la seva família i aquests actes immortalitzen aquest grup humà”. Koeman, Zubizarreta, Juan Carlos, Nando i Goikoetxea van donar les gràcies al Club per un acte que els ha servit per “retrobar-se amb companys en un acte molt bonic”, van sentenciar. No et perdis les millors valoracions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut