Emotiu homenatge als herois de Wembley 92

Emotiu homenatge als herois de Wembley 92

El Dream Team ha viscut una jornada emotiva aquest dissabte al Camp Nou rememorant la primera Copa d’Europa blaugrana

El Camp Nou ha viscut una jornada emotiva amb l’homenatge als herois de Wembley 92’. Després dels múltiples actes realitzats en l’últim mes que han recordat el 25è aniversari de la primera Copa d’Europa blaugrana, aquest dissabte a la nit s’han culminat els actes en un partit d’homenatge de futbol 7 contra els veterans del Benfica. La jornada que ha començat a les 12 hores amb la fan zone a l’esplanada de la tribuna del Camp Nou, ha finalitzat amb un emotiu homenatge quan els jugadors d’aquella temporada que van fer història han saltat a l’estadi un per un quan han estat anomenats per l’speaker del Camp Nou i en el qual han rebut una gran ovació.

Amb una pantalla gegant situada al lateral de la graderia, els jugadors han saltat al costat de l’staff tècnic de l’època amb una imatge gegant de la llegenda blaugrana Johan Cruyff. Un homenatge que també ha servit per recordar el desaparegut speaker Manel Vich. Abans del partit de futbol 7, els nens de l’FCBEscola han realitzat diferents rondos al mig del camp, que han servit per representar els valors de la Masia i del FC Barcelona, iniciats a partir del Dream Team que va canviar la història del Club.

El públic ha vibrat al veure un altre cop les llegendes del Dream Team vestits de curt sobre la gespa del Camp Nou, escenari de tants èxits. Un partit que ha tingut dues parts de 20 minuts i que ha finalitzat amb empat a zero. Entre part i part, els fills dels jugadors també han participat en un partidet en el mateix terreny de joc, amb dimensions més curtes situat al mig del camp. Un altre dels moments emotius ha estat la recreació de la mítica falta de Koeman que va donar la primera Copa d’Europa al Barça a Wembley superant a la Sampdoria. Un gol inoblidable que marcarà sempre la història culer i que 25 anys després segueix sent una referència al Club.

L’homenatge ha finalitzat amb la plantilla al complet aixecant un altre cop la copa de Campions d’Europa. El Dream Team ha tornat a fer emocionar al barcelonisme. Un equip únic i històric que va fer canviar la història del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut