Sito Alonso i Ernesto Valverde, retrobament a Barcelona

Sito Alonso i Ernesto Valverde, retrobament a Barcelona

Els entrenadors del bàsquet i del futbol blaugrana van coincidir a Bilbao entre el 2014 i el 2016, dirigint el Bilbao Basket i l’Athletic Club respectivament

Els primers equips del FC Barcelona de bàsquet i de futbol estrenaran entrenador la propera temporada. I ho faran amb dos tècnics que són vells coneguts i que guarden una bona relació. Es tracta de Sito Alonso i Ernesto Valverde, que van coincidir a Bilbao durant dues temporades, la 2014/15 i la 2015/16. Durant aquella etapa, l’ex del Baskonia entrenava el Bilbao Basket, mentre que Valverde ho feia a l’Athletic Club.

En la seva presentació oficial com a nou tècnic del FC Barcelona Lassa, Sito Alonso ha parlat de la relació que manté amb el seu homòleg futbolístic: “Tinc una molt bona relació, perquè compartim feina, humilitat i il·lusió per fer les coses bé i, per tant, m’agrada la idea de compartir club amb una persona com ell”.

Durant aquell temps, l’Athletic Club de Valverde va guanyar la Supercopa d’Espanya, precisament contra el Barça (2015), mentre que el Bilbao de Sito Alonso va jugar el play-off de la Lliga, la temporada 2014/15, i va quedar semifinalista de la Copa, la temporada 2015/16. I a això s’hi ha referit el mateix Sito Alonso: “Quan compartíem ciutat a Bilbao, les coses van sortir bé. Fins i tot Valverde va guanyar un títol! Veurem si la sort ens acompanya ara que estem junts de nou”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut