FC Barcelona Femení – Reial Societat: Passi treballat per a semifinals (1-0)

FC Barcelona Femení – Reial Societat: Passi treballat per a semifinals (1-0)

Un gol de Bárbara Latorre a la pròrroga permet a les blaugranes classificar-se per a la següent ronda de la Copa de la Reina

El Barça Femení ja és a les semifinals de la Copa de la Reina. En un partit molt difícil i travat, les blaugranes han superat la Reial Societat gràcies a un gol de Bárbara Latorre a la primera meitat de la pròrroga i ja esperen el proper rival, que sortirà de l’enfrontament entre l’Athletic i el València.

El partit començaria amb el guió esperat. El Barça portava el pes i controlava el joc, mentre que la Reial Societat es replegava al darrere per intentar sorprendre les blaugranes al contracop. Ens uns minuts sense gaires ocasions clares de gol, les culers intentarien moure la pilota de banda a banda per desordenar el conjunt txuri-urdin. No seria tasca fàcil, perquè la Reial, molt ordenada, dificultava la creació de jugades de perill.

Alèxia ha estat la primera a avisar amb una rematada sense dificultats per a la portera Quiñones, i més tard Andressa Alves, en una bona jugada col·lectiva, ha estat a punt de fer el primer després que la centrada de la mort piqués en una defensora basca que ha estat a punt de fer-se un autogol. La Reial Societat, però, també ha tingut alguna opció en una centrada xut que Paños ha desviat a córner. Abans del descans, Jennifer Hermoso hauria pogut fer el primer després d’una bona rematada a la sortida d’un córner, però Quiñones ha tret una mà miraculosa per salvar el primer gol blaugrana.

Control sense efectivitat

Estava costant trobar solucions per batre la defensa del conjunt basc, i el Barça hauria de posar una marxa més al segon temps per encertar el camí del gol. El control de la pilota era absolutament blaugrana, i Mariona i Alèxia han estat a prop del gol. La més clara, però, l’ha tinguda Vicky Losada amb un xut que ha picat al travesser.

Les de Xavi Llorens s’haurien de posar la granota de treball i moure encara més ràpid la pilota per trobar accions de gol més clares. La Reial ha estat capaç d’avisar amb un xut perillós de Nahikari amb una canonada des de fora de l’àrea que Paños, atenta i segura sota pals, ha pogut refusar. El Barça ha buscat el gol amb insistència, però ni Bárbara ni Olga, introduïdes a la segona meitat, no han pogut trobar porteria i el partit ha hagut d’allargar-se fins a la pròrroga.

Salvadora Latorre

Amb el desgast acumulat, les barcelonistes han continuat portant el pes del joc durant la pròrroga, que s’ha produït gairebé en la seva totalitat en terreny basc. Els minuts pesaven, i el domini blaugrana no s’estava traduint en gols al marcador. Però, a falta de quatre minuts per finalitzar la primera meitat de la pròrroga, Bárbara Latorre, en una acció d’intel·ligència i qualitat, ha aprofitat una sacada de banda per colar-se a dins l’àrea, retallar dues defensores i batre Quiñones amb un xut al pal llarg. El gol ha esperonat les culers, que han afrontat la segona part de la pròrroga amb optimisme i no han patit en excés per certificar el seu pas a semifinals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut